Raventós Soler disposa de servei de personalització d’etiquetes de cava per a aquells clients que ho desitgin. Adient per aquells moments únics i especials on el detall i la elegancia fan que les ampolles de cava de Raventós Soler s'adaptin a tota mena d'entorns i esdeveniments.

 

   

El servei de personalització es dur a terme únicament sota comanda i aquesta ha de ser d'un mínim de 60 ampolles de cava.

Disseny i conformitat
Els dissenys de les etiqueta son proporcionats pels mateixos clients. Un cop rebem el disseny, procedim a imprimir una mostra gratuïta on posteriorment el client verifica el resultat.

Data d'entraga
El temps de personalització d'etiquetes és aproximadament de 8 dies laborals a partir del dia en que el client facilita el disseny definitiu. En casos d'urgència aquest temps es pot reduir.

Tarifes
De 0 a 120 etiquetes -- > 0,35 € unitat
De 121 a 240 etiquetes -- > 0,30 € unitat
Més de 240 etiquetes -- > 0,25 € unitat   
Tal i com s'ha comentat en el punt anterior, el disseny de l'etiqueta és feina del client. Un cop el client ha fet el disseny, ens pot enviar una mostra del mateix via email.
Els arxius de disseny aconsellem que siguin d'alta resolució (300pp)

Normativa
La normativa ens obliga a mantenir certa informació a la etiqueta de cava que és imprescindible que hi figur-hi. Doncs el disseny de la etiqueta tindrà una petita variació on hi figuraran les següents dades:

- Numero d'embotellador
- Nom del Elaborador
- Capacitat de l'ampolla
- Grau alcohòlic
- Varietat o tipus de cava

Aquesta informació adicional serà afegida pel nostre departament de disseny gràfic, el qual s'adaptarà al disseny corporatiu de la etiqueta dissenyada pel client.

   
- Etiqueta autoadhesiva.
- Tamany 57 mm amplada x 99 mm alçada
- 16 Milions de colors o monocrome
- Tinta resistent a l'aigua
- Paper resistent a l'aigua ® 2009 Raventos Soler